Yoga Prasara

Reacties

2018

Ik volg nu in totaal zo’n vier jaar yoga waarvan 1 jaar bij Hannie. In 2009 heb ik een rug operatie gehad waarbij mijn onderrug is vast gezet. Ik heb lang moeten revalideren en sporten maar dat bleek uiteindelijk niet de juiste aanpak voor mij.

Ik ben in aanraking gekomen met yoga en ben nog steeds heel erg enthousiast! Mijn lichaam komt eindelijk tot rust en is meer ontspannen. De manier hoe Hannie les geeft past helemaal bij mij. Hannie is lief, zorgzaam, corrigeert waar nodig is en er ontgaat haar niks tijdens de les.

Graag wil ik zeggen dat Hatha-Yoga totaal niet zweverig is, maar juist geeft wat je lichaam nodig heeft! Door tijdens de ademhaling te rekken en strekken doorbloedt alles in je lichaam en dat voelt super goed.

Ik hoop net als anderen nog heel lang je leerzame lessen te mogen volgen.

– Monique Boshart
——————————————————————————————————————————————
2017

Sinds enkele maanden neem ik deel aan de yogalessen van Hannie.
Ik ben niet erg spiritueel en ook niet erg lenig, dus het was even afwachten.
En ik heb een hekel aan ademhalingsoefeningen, omdat ik daar snel een beetje duizelig van word.

Het motto van Hannie: Alles mag,niets moet kwam mij daarom wel goed uit.

Ik vind de oefeningen door de secure aanpak totaal niet zweverig, en ik merk dat ik heel ontspannen uit de les kom, met het gevoel alsof al mijn spieren los zitten, ook spieren waarvan ik het bestaan niet vermoedde.
En daarnaast heb ik tijdelijk het gevoel alsof ik de wereld aankan. Dat zakt dan in de loop van de dag wel weer een beetje af, maar toch.
Thuis oefenen doe ik met mate, en in een wat gehaaster tempo dan tijdens de les.
Verder ben ik vaak half vergeten hoe een oefening ook alweer was.
Maar goed, alle beetjes helpen.

Ik heb de pensionadaleeftijd royaal bereikt, dus leeftijd speelt kennelijk geen rol.
Ik hoop nog lang deel te kunnen nemen.

Ineke Huijsmans

——————————————————————————————————————————–

2017

Zelf had ik er al bijna 4 jaar yoga opzitten bij een andere lerares.
Toen zij stopte ging ik driftig op zoek naar een andere yoga school.
Na toch veel zoeken op internet kwam ik bij Hannie uit.
En eerlijk het sprak mij direct aan.
Hoopte zo dat er een plekje zou zijn.
En ja ik mocht komen.
Voelde me blij, maar vond het eerlijk gezegd ook wel een beetje spannend.
Nieuwe mede cursisten, hoe gaat de les?
Maar eerlijkheid geschied te zeggen dat Hannie echt super les geeft.
Duidelijk,rustig en een zeer goede uitleg waarom oefeningen goed voor je zijn en wat ze met je doen.
En ook niet onbelangrijk voel me goed in de groep.
Yoga is voor mij een hele prettige manier om te ontspannen.
Voel me beter in balans.
Ook in moeilijke periodes in mijn leven kan ik er beter mee hendelen, ook al blijft het lastig.
Bij yoga wordt er niet alleen aandacht aan je geest geschonken maar ook aan het menselijk lichaam.
Je longen vergroten door ademhaling technieken vind ik heerlijk met mijn copd en astma.
Door yoga wordt je sterker en stabieler.
Verder mag ik mij een gelukkig mens prijzen met mijn man, kinderen, aanhang en kleinkinderen.
Ik hoop dat er nog velen mensen de weg naar yoga weten te vinden.

Trudy
—————————————————————————————————————————

Hallo allemaal, inmiddels volg ik 2 jaar (start april 2014) yogalessen bij Hannie de Boer na eerst een aantal consulten te hebben gehad op de praktijk. Voornamelijk vanwege migraine- en spanningshoofdpijnklachten. De migraine aanvallen heb ik niet meer – daar ben ik na 7 jaar – eindelijk van verlost, de pijn is in kracht afgenomen en dit allemaal dankzij de Yoga-oefeningen (en deskundigheid) van Hannie. Sinds een jaar heb ik migraine om de ene maand, voorheen was dit elke maand (menstruatiecyclus); de pijnklachten zijn in sterke mate afgenomen (misselijk en braken is niet meer) en ik heb geen medicatie nodig (zelfs een paracetametol is overbodig). Nou moet ik zeggen, dat ik structureel vrijwel dagelijks (behalve het weekend) mijn oefeningen doe, (al is het soms maar een halfuur). Yoga heeft mijn leven verrijkt en nieuwe inzichten gegeven in het omgaan met mijzelf en anderen.

Yoga doet heel veel met mij en betekent veel voor mij; het is werkelijk mijn medicatie geworden, nu merk ik ook dat de hormonen parten gaan spelen (overgangsklachten; helaas bij de meeste vrouwen na hun 40e) en yoga helpt mij om deze klachten te onderdrukken en hiermee om te gaan.

Ik heb 2 zonen, 8 jaar en 14 jaar; ook zij hebben een aantal consulten gehad bij Hannie de Boer.

Sergio (8 jaar); zit nu in groep 4 van het basisonderwijs

Reden consult: problemen met concentratie (op school; snel afgeleid en leidt andere kinderen af); school vermoed ADHD; nu 1 jaar verder ook traject bij Lucertis; resultaat (GEEN ADHD)!

Sergio heeft 2 consulten gehad bij Hannie; voorheen ook accupunctuur geprobeerd maar heeft niet tot gewenste resultaten geleid.

Situatie nu: door de handreikingen van Hannie op de praktijk, presteert hij uitstekend op school ook zijn concentratie is sterk vooruit gegaan; veel meer focus op wat de leerkracht uitlegt. Hij laat dit ook duidelijk merken; daarnaast straalt hij zelfvertrouwen uit!!! Het gaat allemaal niet vanzelf, samen met mij; doet Sergio sommige yoga oefeningen na (ik probeer dit te combineren met enkele KungFu oefeningen; hij zit sinds vorig jaar op Shaolin KungFu); ik probeer bewegingstijd te investeren in mijn kinderen en dit leidt tot resultaten. Van nature ben ik prestatiegericht en dit draag ik uit naar mijn kinderen – het is belangrijk dat ook zij lekker in hun vel zitten (zowel geestelijk als lichamelijk).

Giovanno (14 jaar); zit in het voortgezetonderwijs

Giovanno heeft veel contact met de aarde; soms teveel; waardoor hij uit ‘balans’ kan raken. Ook hij heeft een aantal consulten gehad bij Hannie de Boer.

Situatie nu: verbetering van zijn houding (voorheen liep hij met gebogen hoofd omlaag en durfde niet zijn eigen ‘ik’ te laten zien). Hij slaapt veel beter na wat handreikingen van Hannie, deze past hij elke avond voor het slapen gaan toe. Voorheen was hij erg gespannen na het leren van zijn toetsen (kon soms erg laat worden) en nu slaapt hij lekker (wel met zijn raam open of op een kiertje). Ook samen met mij doen wij nog steeds enkele oefeningen die hij heeft meegekregen van Hannie.

Giovanno durft meer te praten (was voorheen erg verlegen).

Beiden jongens zijn zeer tevreden over Hannie en haar vaardigheden; mam zeggen ze, je mag trots zijn op je yoga juf en je kunt heel veel van haar leren!! En dit laatste is zeker waar!

Tot dusver mijn ervaringen met Yoga (Prasara) en op de praktijk bij Hannie de Boer

Lieve groeten, Marianne (mei 2016)Mei 2016

——————————————————————————————————————————
2017
Een stukje schrijven over “ Wat yoga voor mij is ” dat valt nog niet mee, daar ik heel wat heb meegemaakt in de afgelopen 2,5 jaar. Ik ben een jonge vrouw van nu net in mei 29 jaar en ik ben eind 2013 totaal ingestort nadat ik van mijn werk op weg naar huis aan het rijden was in mijn auto. Ik mag en kan wel zeggen dat ik ontzettend blij en dankbaar ben en ook mag zijn dat ik deze yogalessen bij Hannie überhaupt nog kan volgen!

En nu mijn verhaal als yogi! Mijn eerste yoga ervaring in 2015 (een half jaartje lang en niet bij Hannie) was voor mij niet geheel een succes gebleken. Alhoewel ik wel opgelucht was dat het “geitenwollensokken imago” er ook daar helemaal af kon, pfffoeehh J wat een opluchting aangezien dat totaal niet bij me past! Ik was niet van plan om een naar wierrook ruikende en in een lang gewaad omhulde vrouw te worden. Absoluut mijn stijl niet 😉 dacht ik toen. Gelukkig heb ik ondertussen ook zelf geleerd om niet zo snel te oordelen!!!

Wat voor mij toentertijd tegen viel (ik heb 3 verschillende vormen van yoga gedaan)waren de volgende dingen: de snelheid van de lessen, de ademhalingen die ik niet onder controle kreeg/te snel gingen zonder begeleiding en ik dit dan maar liet voor wat het was en het gebrek aan het corrigeren van de houdingen door de yogadocent. Dit alles wat ik bij deze yogalessen gemist heb, vind ik nu na net 4 lessen en heel wat meer individuele afspraken in de praktijk aan huis van Hannie, al helemaal terug in de lessen van yoga Prasara. Geweldig kan ik wel zeggen, dit is wat ik zocht en wat ik nodig heb om nog verder beter en op weg geholpen te worden!

Daarnaast heb ik me meer dan welkom gevoeld in deze leuke groep mensen op de donderdag ochtend!!!

Ontzettend dankbaar ben ik dat ik deze lessen kan volgen en ik kijk er dan ook naar uit om weer op mijn matje te kunnen liggen.

Een hartelijke groet en veel liefs,

Vera

——————————————————————————————————————————-2016
2016
Het motto van Hannie is “niets moet, alles mag als je maar naar Hannie luistert”.

Sinds 2014 ga ik met veel plezier naar de yoga bij Yoga Prasara.
Ik heb altijd veel last van rug en nekklachten wat vooral gepaard gaat met hoofdpijn. Daarnaast heb ik regelmatig last van paniekaanvallen.
Sinds ik de oefeningen van Hannie doe heb ik veel minder last van deze klachten en ben ik ook geestelijk veel sterker geworden.

Hannie doet oefeningen waarbij je gebruik maakt van de ademhaling, de eerste keren dacht ik echt bij mezelf “dit wordt niks” en “wat sta ik voor gek”, zodra ik dit kon loslaten ging ik het zelfs als prettig ervaren. Tijdens het dagelijks leven let ik toch minder op de ademhaling en haal ik veelal oppervlakkig adem. Op dinsdagavond is echt een moment voor mij en lijkt het wel of ik mijn longen helemaal schoon blaas.

Hannie daagt je ook uit om je grens te verleggen, vaak ben ik bang om bepaalde oefeningen te doen omdat ik bang bent dat mijn lichaam het niet kan.
Maar door mezelf uit te dagen kom ik steeds een stukje verder en leer ik weer op mijn lichaam te vertrouwen.

Laatst had ik mij opgegeven voor een busreis naar Parijs, maanden lang lag ik wakker met de gedachtes “als het maar goed gaat, en wat moet ik doen als ik straks niet lekker wordt dan kan ik niet zomaar naar huis”.
Door de ademhalingsoefeningen te doen werd ik rustig en heb ik de busreis heen en terug zonder paniekaanvallen overleeft.
Zo’n reisje had ik 2 jaar geleden nooit durven maken.

Groetjes,
Thabitha Scheffers

—————————————————————————————————————————–
2016

Ooit, in een donkergrijs verleden heb ik ergens een proefles yoga gedaan.
Daar ik reuma heb, kon ik niet goed meekomen.
Na deze les dacht ik dat ik niet geschikt was voor yoga.
Totdat Hannie mij ervan heeft overtuigd om het toch nog een keer bij haar te proberen.
Laat dit nou een schot in de roos zijn geweest.
In die tijd liep ik al maanden met pijn aan nek en schouder. Minimale slijtage waar ik ontzettend last van had.
De nadruk op “had”! Al na een aantal lessen merkte ik dat de pijn minderde.
Inmiddels heb ik geleerd om dat wat we meekrijgen in de lessen thuis toe te passen.
Mijn ademhalingstechniek is verbeterd en ik ben soepeler geworden. Al zeg ik het zelf!
Hannie geeft op een rustige en duidelijke manier les. Ze is recht door zee en bovenal ontzettend puur.
Heerlijk elke week weer!!!

Nina.

—————————————————————————————————————————-
2014

Wat betekent Yoga voor mij?

Na oriëntatie op verschillende yogasites heb ik op 17 april 2014 het contactformulier op de website van Hannie ingevuld zij sprak mij direct aan.

Mijn klachten: 2 x in de maand migraine en aansluitend spanningshoofdpijn, ik werd hierdoor flink beroerd, overgeven, duizeligheid en vreselijke hoofdpijn en kon totaal niet functioneren. De migraine heb ik sedert de geboorte van mijn jongste zoon in 2007, dus best al heel lang.
Als echtgenote, moeder van 2 zonen, bijna 13 en 7 jaar oud heb je een druk bestaan, daarnaast ook nog een baan.

Hannie heeft vrijwel direct gereageerd en ik heb inmiddels 3 individuele sessies bij haar gevolgd.
In 1e instantie hebben we gewerkt aan mijn emotionele bagage, ademhaling en houding, ik had last van hyperventilatie, duizeligheid en stond niet ‘in mijn kracht’ en was volledig uit balans.
In de meivakantie had ik mijn 3e sessie op de praktijk bij Hannie, haar advies was; probeer elke dag een halfuurtje de tijd te nemen voor yoga-oefeningen waarbij het laatste gedeelte bestaat uit 15 minuten ontspanning. Ik moet zeggen dat dit na 1 dag al opliep naar een 1 UUR, mijn lichaam vroeg om meer….

Woensdag 30 april was mijn 1e yogales bij Hannie, inmiddels zijn we 3 maanden verder en ik heb er ENORME BAAT bij.
Resultaten: GEEN SPANNINGSHOOFDPIJN MEER en sedert juni, maar 1 x MIGRAINE gehad. Nu eind juli nog geen voortekenen gehad van opkomende MIGRAINE.

Nu ben ik sedert mei elke dag – 5 dagen in de week – bezig met 1 uur yoga, mijn jongens zijn er aan gewend om hun moeder 1 uurtje ‘te missen’. Yoga betekent dus veel voor mij, nog meer dan ik had gehoopt en inderdaad het voelt lekker, fijn en ontspannen. Het maakt nu onderdeel uit van mijn dagelijkse bezigheden.

En,,,,, ik merk dat ik leniger ben geworden en strakker in mijn vel zit……. (mooie bikinilijn hahaha) en bovenal een relaxte moeder en echtgenote.

Marianne.

——————————————————————————————————————————2014-
Voor mij is Yoga wekelijks onderhoud aan mijn lichaam. Ik heb een drukke baan in de zorg en ben alleenstaande moeder van 2 meisjes van 9 en 13 jaar. In de yogales wordt ik me bewust van hoe mijn energiehuishouding er voor staat. Alle energie die ik in de loop van de week verzamel in mijn lichaam, kan ik in de yogales weg laten stromen. Dat levert me een opgeruimd en rustig gevoel op na de les. Ik heb dan een rustig lijf en ben ook letterlijk heerlijk uitgerust. En en passant merk ik dat ik soepeler wordt en meer kan met mijn lijf. Ik geniet ervan mezelf uit te dagen de oefeningen zo goed mogelijk te doen en heb het idee dat dat een oneindig proces is. Ik heb eerder op yoga gezeten, maar daar ging het om de ‘standjes’. Dat paste mij niet zo goed. Yoga op de manier van Hannie heeft direct invloed op mijn gevoel van welzijn. Ik zou het niet meer willen missen!
Bedankt, Hannie
Marielle

——————————————————————————————————————————–
2013.
Ik zou niet meer zonder yoga kunnen….

Waarom is yoga goed voor mij.
Ik had altijd veel last van rugpijn en dacht toen; dan zijn yoga-oefeningen goed voor mijn spieren.
Eigenlijk was dit al het begin van osteoperose wat ik toen niet wist, ik heb daar toen medicijnen voor
gekregen.
Bepaalde oefeningen zijn niet goed voor mij, daar doe ik dan niet aan mee,maar alles wat ik wel kan doen
daar doe ik aan mee en ik moet zeggen dat mijn rug toch soepeler is geworden.
Ik zou niet meer zonder yoga kunnen.
Bepaalde oefeningen doe ik wel iedere morgen, dus….yoga is voor iedereen goed!

Lia.
——————————————————————————————————————————-

2013.
Bewustzijn.

De Yogalessen bij Hannie zijn duidelijk en worden in een prettige sfeer gegeven.
Hannie gebruikt veel ademhalingsoefeningen zodat de spieren kunnen ontspannen.
Ik ben in 2012 met yogalessen begonnen om meer innerlijke rust te krijgen.
Het heeft mij zeker geholpen om mij verder te ontwikkelen en bewuster te gaan leven.

Groetjes Carla
——————————————————————————————————————————–
2013

Even voorstellen.
Ik ben Herman Luinge, vader van twee kinderen, gescheiden na een huwelijk van 23 jaar. Door de echtscheiding en de plotselinge dood van mijn zus ben ik zeer gespannen en angstig geworden.  Er werd me aanbevolen om yogalessen te gaan volgen. Ik heb informatie gevraagd bij Hannie de Boer, docente van haar school Prasara.  Omdat het eerste gesprek zo goed voelde heb ik me gelijk aangemeld.

Eerst ben ik een paar keer in de praktijk van Hannie geweest waar we hebben gewerkt aan mijn houding en ademhaling.
 Ik heb nu les op dinsdagavond in een fijne rustige groep o.l.v. Hannie. Ik heb nu 2 maanden les en ga er zeker mee door.

Herman.

——————————————————————————————————————————–
2013.
Yoga is heerlijk voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid

Ik dacht er al een tijdje aan om yoga te gaan doen en na wat zoeken kwam ik de website van Hannie tegen.
Haar site sprak me meteen aan, mooie foto’s en duidelijke uitleg over yoga en wie Hannie is, en dus belde ik haar op en een week later volgde ik een proefles.

Die beviel enorm goed en Hannie sprak me aan over mijn verkeerde houding die een gevolg is van weinig zelfvertrouwen en waardering en ze nodigde me uit voor een sessie individuele begeleiding. Dus ging ik op sessie bij Hannie waarbij ik over mezelf en mijn verleden vertelde. Hannie is een zeer goede luisteraar en kwam met wijze raad, natuurlijk werd er ook gelachen. Ik kreeg oefeningen om mijn houding te verbeteren en die werken fantastisch.

Ik ben zo blij en dankbaar voor Hannie en de oefeningen die ik kreeg, mijn houding is al verbeterd en ik ben meer geaard. Natuurlijk blijf ik de wekelijkse yogales volgen, is zo ontspannend, je wordt er leniger van en hebt sociale contacten. Kortom: yoga is heerlijk voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hannie merkt ook alles op in de yogales en ze is erg vriendelijk en relaxt.

Bart

——————————————————————————————————————————–

2013. Waarom Yoga goed voor je is.

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Gre Kevenaar en mijn leeftijd is 64 jaar. De reden, waarom ik negen jaar geleden op Yoga ben gegaan, is fibromyalgie(weke delen reuma) en ik hoorde toen toevallig dat er Yogales werd gegeven door Hannie de Boer, die zelf ook fibromyalgie had.

Yoga is een fijne manier van bewegen, inspanning en ontspanning, waar ik goed aan mee kan doen, ondanks m’n pijnklachten. Alle lichaamsdelen komen aan de orde, dus een prima manier om je spieren en gewrichten soepel te houden en niet te vergeten de ontspanning die je ervaart aan het einde van de les. Zelf heb ik er veel baat bij en ik denk dat ik meer beperkingen zou hebben als ik niet op Yoga zat. Het is ook niet aan leeftijd gebonden, bij mij in de groep zitten dames (en ook 1 heer) van verschillende leeftijden (er is zelfs iemand bij van 84 jaar).

Hannie geeft heel fijn les en houdt rekening met je beperkingen, niets moet, alles mag en ik hoop het nog een lange tijd te kunnen doen.

——————————————————————————————————————————-

2013. Yoga les inspannen en ontspannen. 

De les wordt begonnen met het inspannen en ontspannen van alle spiergroepen en daarna wordt er een bepaalde spiergroep extra aangepakt. Ook al doet Hannie alle oefeningen mee, ze ziet alles! “jij moet je kin iets aantrekken, jij je rug wat rechter en jij moet wat meer over je buik ademen” en als het nodig is, komt ze bij je om je houding te corrigeren en te helpen met de juiste beweging.

De tips die ze geeft zijn ook goed te gebruiken in je prive-leven, zoals een ademhalings oefening om beter in balans te komen of bijvoorbeeld een rug oefening om je rug te ontspannen. Het laatste kwartier van de les wordt gebruikt om te ontspannen en ik ga soepel en relaxed weer naar huis. Ik kan alleen maar zeggen dat ik er zowel lichamelijk als geestelijk veel baat bij heb.

Irmeli

——————————————————————————————————————————–

2013. Ik ben er aardig bovenop gekomen, mag ik wel zeggen…

Ik ben ongeveer halverwege de jaren 2000 in contact gekomen met Hannie. Het ging niet zo goed met mij ,ik had last van depressies en was ontevreden over mijzelf en hoe mijn leven er op dat moment uitzag.kortom ik stak niet goed in mijn vel. Ik belde hannie op ,ik had via via van haar gehoord en ik herinner mij dat ik wat stotterend en nerveuzig overkwam. Ja het is heel wat om hulp op deze manier te zoeken dat vond ik best een stap. Ik vertelde over mijzelf en Hannie had blijkbaar meteen door, dat het niet zo goed ging met mij en ze zei van kom gewoon eens praten en we spraken af daarvoor. Hannie heeft thuis een ruimte waar men op bezoek kan komen voor gesprekken,en door gewoon te praten ,wat enorm helpt als je kwijt bent wat je op je lever hebt ,en doordat Hannie gewoon luisterde en zo nu en dan wat te zei of  vroeg ,vertrok ik altijd met een beter gevoel. Hannie vertrouwde ik meteen, met haar opmerkingen legde ze de vinger op het probleem ,het is een soort psychologie wat mij enorm geholpen heeft destijds ,ik kon mij helemaal loslaten in zo’n goed uur gesprek. Deze vorm van therapie bij Hannie heb ik meerdere keren gedaan.  Door de vele emoties die vrijkwamen heeft het een prive karakter en wil ik dit deel hierbij laten

Ook ging ik wat later naar de yogalessen, daarvoor geen ervaring mee gehad, dat ging steeds beter na een forse gewenning periode,was zo stijf als een bintje, maar ik vond het steeds leuker. Zo’n avond is gewoon een feestje, gezellig met anderen yoga doen, ik hield er zelfs een aantal goede contacten aan over. Mijn stijve lijf werd ook wat soepeler, ik kreeg de yogahoudingen beter door, als het goed was hoorde je dat en was het niet goed dan ook. Hannie ontging niets hoor als we daar zo met al die oefeningen bezig waren,maar altijd goede sfeer, tijd en ruimte voor een praatje en een grapje, was gewoon erg leuk iedere keer weer. Soms was ik wat moe van de dag, dat verdween als sneeuw voor de zon, nieuwe energie het is echt waar, goed voor de geest. Mijn schroom t.o.v. anderen ,voor het laten zien van een Laurens in actie met zijn wat forse lichaam, daar was totaal geen sprake van iedereen was gelijk en niet zoals sommige sportscholen allemaal van die loer mensen. Aan het eind van het yoga gedeelte gingen we ontspannen, dat was altijd liggend, Hannie zei dan; maak jezelf zacht met haar rustgevende stem soms begeleid op passende muziek. Ook werd er veel verteld over yoga, gewoon een stukje info, heel interessant, met bepaalde termen en verhalen..ja het waren leuke tijden.

Ook de meditatie avonden,eens per maand of zes weken ,soms om de 3 weken,waren echt mooi, warm, helend, echt puur. Het was een leerzame open avond waarin altijd ruimte was om je verhaal te doen ,dat kon zijn wat je maar kwijt wilde..of niets, maar meestal sprak iedereen wel een woordje, mooi onderdeel vond ik dat.Vervolgens de verschillende meditatie vormen,die Hannie iedere keer varieerde,bv de klank uitstoten ,de aaauuuooommmm klank echt heel mooi, ieder volgt de ander tot iedereen het doet, als ik het goed uitleg.Of bv de 1 op 1 gesprekken, het lopen door de zaal steeds weer wat anders,verrassend.

Ik kan zeggen dat dit alles mij heeft geholpen te worden wat ik nu ben, zelfverzekerder , in werk ,prive,.sta beter in t leven.Ben nu bijna een jaar getrouwd na een relatie van 4 jaar . Ik leerde mijn vrouw kennen toen ik eigenlijk nog volop gebruik maakte van Hannies avonden, is mij toen al gelukt ! Heb een huis en een baan en ben gelukkiger geworden,heb weer hernieuwde familiebanden aangehaald en veel nieuwe mensen leren kennen die vrienden zijn geworden..ik mistte wat in mijn leven ,ik was uit de raills gelopen om maar te zeggen.

Dankzij Hannie en alles wat zij te bieden had en waarvan ik gebruik gemaakt hebt ben ik er aardig bovenop gekomen kan ik wel zeggen, daar ben ik haar zo dankbaar voor. Ik heb Hannie leren kennen als heel aardig ,kundig ,begrijpend heel lief en grappig, ik zal haar nooit vergeten .Ook met Hannie heb ik nog altijd contact wat ik hoop dat blijft. Ben inmiddels verhuisd, alweer 2 ,5 jaar weg uit Spijkenisse.het was een mooie tijd.

Laurens.