Yoga Prasara

Wie ben ik

Ik ben Hannie de Boer, in 1956 geboren en getogen in Voorburg en sinds 1981 woonachtig in Spijkenisse. Op 21 jarige leeftijd, in 1976, ben ik op aanraden van mijn huisarts begonnen met het volgen van yogalessen. Hij was ervan overtuigd dat dit mij kon helpen “ in een rustiger vaarwater te komen”. Ik was gelijk verkocht. In mijn omgeving werd toentertijd “yoga”als iets raars gezien maar daar trok ik mij niets van aan. Ik lag daar van begin af aan drie middagen op de mat en… het werkte.

Na verloop van een paar maanden ontdekte ik dat er “innerlijke rust” bestond. In 1988 ben ik de yoga-lerarenopleiding gaan volgen bij Opleidingsinstituut Osmose in Den Haag. In datzelfde jaar ben ik ook gelijk en als vanzelf begonnen met lesgeven. Ik heb mijn yogaschool “Yoga Prasara”genoemd dit komt uit de oud Indische taal het Sanskriet en betekent “Vrijheid”.

Yoga heeft mij vrijheid gegeven, een gevoel van ruimte dat me een positieve kijk op het leven geeft. Dat ik dit nu al 30 jaar door kan geven aan mensen maakt dat ik me zeer bevoorrecht en een gelukkig mens voel .Ik ben wat je noemt een geaard mens en bepaald niet zweverig, ik hou van humor en maak mensen graag blij.

Ik nodig je graag uit om jezelf te vinden in yoga en je leven kwalitatief te verbeteren.

Tot ziens!!

Hannie